Perjantai

Perjantaina napsin kuvia pitkin päivää puhelimella. Illalla töissä nyt en kauheasti kuvia ottanut sattuneesta syystä,haluan kuitenkin töissä keskittyä työhön ja antaa siin samalla yksityisyyttä.

Yksi asia,mistä tykkään vuorotyössä on se,että aina iltavuoroon mentäessä saan aamun olla rauhassa,syödä kunnon aamupalan ilman kiireitä ja hoitaa kotiaskareita. Yleensä en saa mitään muuta aikaiseksi ennen töihin lähtöä.

Makaronilaatikkoa,nam! Meillä tehdään kotona aika paljon perus kotiruokaa ja yleensä sellaisia määriä,että siitä riittää seuraaviksi päiviksi ruokaa. Pyrin ottamaan kotoa eväät töihin mukaan,mutta ihan aina se ei onnistu vaan joutuu käymään kaupassa töihin mentäessä. 
Meikkaan arkisin harvoin,yleensä vain silloin jos olen menossa iltavuoroon tai aamuvuoron jälkeen on jotain erityistä tiedossa. Muuten meikkaamiset jää vapaa-ajalle. 


Kahviaddikti..Who? Me? En suinkaan.... Onni on bussilinja,joka kulkee miltei kotiovelta työpaikan ovelle,mutta vain miltein. Onneksi tuossa tulee kuitenkin toisessa päässä käveltyä hieman,ettei ihan liian laiskaksi voi ruveta. 


Illat on meillä töissä yleensä aika iisejä,kerkeää välillä ottamaan iisistikkin. 

Kommentit