Perjantai illan huumaa

Viime perjantaina käytiin istumassa iltaa ystävän ja hänen perheensä luona Espoossa. Kerrankin nähtiin kunnolla koko porukalla,yleensä me nähdään vain ystävän kanssa keskenämme tai niin että ystävän lapset ovat mukana. Tällä kertää ltiin kaikki paikalla samaan aikaan ja se oli mukavaa vaihtelua. 
Samalla tuli syötyä vuoden ensimmäiset piparit ja joulukarkit,glögikausi oltiin korkattu jo aikaisemmin. Mutta ehkä parhaimmat olivat pullat,eikö vain autoliitto? :D


Pikkuneidin saapuessa harkoistaan,suuntasimme likkojen kesken yläkertaan katsastamaan barbit miesten jäädessä turisemaan niitä näitä alakertaan. Ja voin sanoa,että sokeri teki lapsille tehtävänsä,sen verran villi meno illasta oli! Toivottavasti menivät nukkumaan kuitenkin suht ajoissa! 


Tälläiset illat ovat ihan mukavia,kun ei ole hoppu minnekkään ja voin vain istua ja juoruta niitä näitä.  Tälläisiä iltoja vain tarvitsee hieman enemmän! Mutta suunnitelmissa on,että saadaan pieniä vieraita vastavirailulle. Ja tuli siinä myös muitapieniä alustavia suunnitelmiakin tehtyä! 


                  Friday night,something good to eat and great company. What else do you need? :) 

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)