Holma,we meet again!

 Olipa taas se aika vuodesta,kun piti pakata laukku ja suunnata bussin nokka kohti Holmaa ja syksyistä nuorten aikuisten leiriä.

Meitä oli monta tuttua naamaa porukassa mukana ja olipa siellä mulle pari uuttakin naamaa mukana. Meillähän nämä leirit menee aika paljolti siihen,että saada itse vaikuttaa leirin kulkuun ja tapahtumiin,ainota aikataulut ovat ruokailuajat. Saamme itse suunnitella päivien ohjelmat,jokainen,joka tuntee paloa vetää jotain ohjelmaa,oli se sitten hartaus tai toiminnallinen pläjäys,niin saa sen toteuttaa.

Perjantai ilta menikin rauhallisesti. Syötiin iltapalaa,saunottiin ja pidettiin skaba. Ja todettiin,että tiksiläiset eivät suinkaan ole kilpailuhenkisiä,eivät sitten millään. Tai sitte ovat... :DMeillä oli Lauantaina toiminnallista ohjelmaa,kun Markus tuli meille pitämään ilmaisutaitoa. En itse muista,koksa olisin viimeksi noita juttuja tehnyt ja saatika sitten uudella twistillä höystettynä! Turhan harvoin sitä tulee arkena heittäytya tuolla tavoin. Tutussa ja turvallisessa porukassa se on välillä kyllä ihan mukavaakin! :) 
Lauantaihin kuului myös Klaukkala-cityn tutkimista,ulkoilua,ruokaa ja saunomista. Kävivät myös muutamat hullut saunasta myös uimassa. Hyi sanon minä! :D Suosittua oli myös väritystuokiot. Pastori oli monistanut kasan erillaisia kuvia ja napannut mukaan kasan puuvärejä ja kyllä siinä meni melkein pari tuntia ihan hujauksessa,kun kaikki olivat keskittyneet värittämiseen. Ja kyllä sieltä hienoja värityksiä tulikin. Itse olin ottanut oman värityskirjani mukaan ja jatkoin sieltä värittelyä. Yhtään kuvaa en saanut valmiiksi,mutta ainakin aloitin muutaman!

Se on hyvä ainakin kerran syksyssä käydä lataamassa akkuja,syödä valmiissa pöydässä,sekä vain olla ja nauttia olostaan.Aina välillä tarvitaan tälläisiä viikonloppuja,jolloin saa vain olla! :)                                                              Ensi kevään leiriä odotellessa! :)

Kommentit