Saako olla poikki?

Huh,mikä viikko takana! Huomaa taas,että on paiskinut vähintään 10h päivässä töitä ja työmatkoihin mennyt se tunti. Sosiaalinen elämäkin on tästä syystä ollut hieman hiljaista.


Onneksi sain itseni revittyä viikolla kaupungille töiden jälkeen,jolloin kiertelimme tyttökaverin kanssa stokka läpi ja pääsyimme syömään! Mikä ei nyt ollut mikään hirveä yllätys. Yksi mun suosikkipaikoista Helsingissä,jos hampurilaista mielii,on MorriSon's!

Viikonloppu onkon mennyt sosiaalisissa merkeissä. Perjantaina mut saatiin ylipuhuttua Helsinkiin,kun rautatientorilla on mahdollisuus päästä maistelemaan pienpanimoiden tuotteita. Erehdyttinpä me myös piipahtamaan Casinolla ja On the rocksissa,kunnes 24h valvomisen jälkeen pääsin painamaan pääni tyynyyn.


Lauantai kuluikin oleillen,mustikoita keräillen kuisijärvellä ja uiden. Tämän päivän olen päättänyt pyhittää vain olemiselle. Tarviin yhden päivän,jolloin minulla ei ole yhtään mitään tekemistä! Nyt katselen leffoja,teen ruokaa ja vain olen. Tämä päivä tulee tarpeeseen! :)

Kommentit