Wien!

Täytin tuossa viikonloppuna "maagiset" 30 ja tästä syystä sain vanhemmiltani ja veljeltäni lahjaksi 4 päivän perheloman Wienissä.
En voi,enkä osaisi,valittaa lahjasta! Sillä mä pääsen niin harvoin minnekkään matkalle Tukholmaa tai Tallinnaa pidemmälle.

Lähdettiin matkaan lauantai aamuna ennen kukon rääkäsyä. Meillä oli vain käsimatkatavarat mukana ja oltiin tehty tsekkaus netin kautta jo perjantai iltana,joten lentokentälle meidän ei tarvinnu lähteä liian aikaisin,vaan suuntasimme suoraan portille.
Lennot meni mukavasti,jopa mun korvat antoivat olla mun suht rauhassa.Saavuttiin Wienin lentokentälle ja hypättiin junaan kohti keskustaa. Tukholman reissun jälkeen hieman karsastin julkisilla liikkumista,mutta hyvin päästiin perille,sillä joku mu hoiti suunnistamisen itseni sijaan! :D Meidän hotelli oli Austria Classic Hotel Wien,joka sijaitsee kävely,-tai parin mertopysäkin päässä keskustan ytimestä. Rauhallisella paikalla,vaikka semi vilkas tie kulki ohitse. Meillä oli huoneet ensimmäisesä kerroksessa,mutta liikenteen melu ei kantautunut huoneeseen,ellei ohi ajanut hälytysajossa ollutta ambulanssia tai poliisia. Ja voin kyllä suositella tuota hotellia,jos Wieniin matkustaa. Ja hotellin aamiaista ei oltu turhaan kehuttu. Paljon oli valinnanvaraa ja koskaan ei ollut mikään loppu,vaikka paljon aamiaisvieraita olikin.Säästelen muita kuvia uusiin postauksiin,sillä kuvia on tuhottoman paljon ja en kaikkia edes yritä mahduttaa yhteen postaukseen. Stay tuned! :)

I had my 30's birthday on sunday so we went to Vienna with my family. Last time we were abroad together when I was 14. We started our trip saturday morning and our flight was in Vienna just before noon.
We stayed at Austria Classic Hotel Wien and it was great place to stay! I can recommend! 
I will post more about our trip so stay tuned! :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)