Suomenlinna

Täytyy kyllä sanoa,että Helsinki on sitten kaunis paikka kesällä! Oon todennut tämän varmaan monta kertaa aikaisemminkin,mutta kertaushan on opintojen äiti!
Oon tehny välillä niin,että käyn kauppatorilta hakemassa mansikoita,joiden kanssa leiriydyn espalle kirjan kera ja jään seurailemaan hymyileviä ja muutenkin hyväntuulisia ihmisiä. Kesä muuttaa koko kaupungin ja ihmiset paljon eläväisemmäksi ja siitähän mä pidän. Vaikka tää kesä antaa vielä odottaa itseään vielä lämpöjen puolesta,huomaa valoisuuden ja vihreyden tekevän jo temppunsa omaan olemukseensa ja jaksamiseensa.

Vietettiin sunnuntaina muutama tunti Suomenlinnassa ystäväni ja hänen tyttärensä kanssa. Voi sitä tuulen määrä mikä tuona päivänä oli! En varmaan koskaan ole ollut Suomenlinnassa yhtä tuulisena päivänä,mitä sunnuntai oli. Hyvä ettei itse lähtenyt samalla lentoon! :D En muista,koska viimeksi olisin ollut yhtä innoissani kaikista niistä luolista,joita Suomenlinnassa on. Onneksi sain puhelimeeni taskulamppu appin,sillä kenelläkään meistä ei sattumoisin ollut lyysiä mukana. Ja ihan hyvin sillä pärjäsi. Ja lapsettaahan siinä sitten alkoi,pitihän sitä piilostakin leikkiä tunneleissa! :D
Täytyypi odotella lämpimämpää ja ei niin tuulista päivää,jotta pääsisi vaikkapa piknikille suokkiin! Ja jos vaikka uskaltautuisi mereen uimaan! :)

Kommentit