Summertime blues

Ai kamala.... Mä huomasin tällä viikolla,että olen blogannut enemmän tai vähemmän aktiivisesti 5 vuotta! Mihin tää aika oikein juoksee? :D

Tottahan se on,etten jossain vaiheessa ollut kovinkaan aktiivinen,enkä jaksanut panostaa tähän touhuun edes puolivakavasti. Vieläkin on hommaa tehtävänä,että tämä alkaisi luistamaan ja sasin tästä epäsäännöllisyydestä enemmän säännöllisempää. Mutta uskon,että jos jaksan vielä vähän enemmän panostaa tähän ja ponnistella,saan tästä vielä enemmän irti.
Multa löytyy kyllä innostusta aiheeseen vaikka muille jakaa! Itselläni on vain vaikeus saada ajatuksia kirjoitettua ylös,jotta ne kuulostaisi edes jotenkin järkeviltä. Kirjoittaminen ei ehkä ole ollut aina se kaikista vahvin alueeni,mutta siinäkin voi parantua,jos vain haluaa. Ja mähän haluan! :)


Ja uskon,että varsinkin näin kesällä,kun tulen liikkumaan ja tekemään asioita hieman enemmän kuin talvella,niin niitä aiheitakin tulee enemmän. Liian henkilökohtaiseksi en kuitenkaan haluaisi ruveta,koska haluan kanavoida tänne mun blogiin mahdollisimman paljon kaikkea positiivista. Tiedän ehkä liiankin hyvin,ettei se elämä aina ole ruusuilla tanssimista,mutta antaa tän blogin olla sellainen hyvän tullen paikka,jota ei "liata" kaikella negatiivisella. What the hell!?!? I just notice that I started this  blog 5 years ago! Time flies! This has been long jorney and there is still way to go! :)

Kommentit