OOTD - Something Pink

Huomaa taas olleensa koko työpäivän ulkona. Oo on ihan naatti ja tekisi aivan suunnattomasti mieli käpertyä peiton alle unille. Toisaalta en taas raaski,sillä jos nyt itan päikkärit,verottaa se sitten yöuniani ja olen saanut Wienin reissun aikana hyvän unirytmin ja en siitä ihan heti eroon haluaisi. 
Mitä vanhemmaksi tuun,sitä enemmän arvostan hyviä yöunia. Koska itselläni pienikin valvominen heijastuu automaattisesti seuraavaan päivään,kuten varmaan monella muullakin. 
Ja jos nukun hirveän pitkään,koen,että koko päivä menee aivan hukkaan. Ja kun yleensä käyn aivan liian hitaalla aamuisin,tarvitsen aikaa,että saan itseni tähän maailmaan :D Yleensä siihen auttaa iso kupillinen kahvia!


Ja tätä kuvaa kattoessani totesin,että tuokin tunika on ollut mulla kaapissa ties kuinka kauan,mutta jostain syystä se ei ole päätynyt useasti päälleni asti. Ja en yhtään ymmärrä miksi. Ehkä pitäisi käyttää muitakin vaatteita,kuin vain niitä liian tuttuja ja turvallisia. Mutta hiljaa hyvää tulee ja näin kesälla saan ehkä hieman enemmän intoa pukeutumiseeni,kuin talvella. 

Kommentit