OOTD - Birds

Tää viikko on ollut toisaalta aika ahdistava,mutta toisaalta myö toivoa herättävä. Tällä viikolla töitä on ollut todella vähän,yksikin keikka meni sivu suun,koska en omista työturvallisuuskorttia. Toisaalta kun selailin netistä,sen saamiseen uhraisin n.100 euroa,joten täytyneet harkita tuotakin mahdollisuutta.
Ja toivoa herättävä asia tapahtui keskiviikkona,kun kävin Espoossa Omniassa haastattelua koulua varten. Laitoin hakemuksen Omniaan sekä Kampaaja,-että Kosmetologi-puolelle. Infotilaisuuden lopussa saimme pienen tehtävän,joka piti palauttaa tilaisuudessa lähtiessä ja siihen paperiin piti myös merkitä,kumpaan opintolinjaan haluaa hakea. Päädyin pohdinnan jälkeen kosmetologi-puolelle,vaikka kyllä myös kampaajana työskenteleminen joskus vielä voisi kiinnostaa. klo 12 alkavaan haastattelutilaisuuteen meitä oli kutsuttu 6,joista 4 tuli paikalle. Meidät ohjattiin työhuoneeseen,jossa viimeisen vuoden opiskelijat tekivät hoitoja toisilleen ja asiakkaille. Meidän tehtävämme oli huoltaa toistemme kynnet ja antaa pieni käsihieronta. Yksitellen meidän haettiin haastatteluun. ja voin sanoa,että en ole hetkeen ollut niin kuumottavassa paikkassa! :D Mutta ainakin omasta mielestäni meni ihan kohtalaisen hyvin,toivottavasti haastattelijat ovat samaa mieltä! :)

This was my outfit on Friday. It was quite nice day so I could wear one of my favorite dress from Asos! And who dosent love white sneakers? One of my best investment ever!
and this week I had interview and I hope I can start beautician school next fall! :)

Takki/Jacket: Seppälä
Mekko: Asoscurve
Kengät/shoes: Converse
Laukku/Bag: OIS

Kommentit

  1. Mä pidän peukkuja, että pääset kouluun <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täällä pidetään peukut ja pottuvarpaat pystyssä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)