Meillä oli kotibileet!

Lauantaina vietettiin kaverin kolmekymppisiä kotibileiden merkeissä. En edes muista,koska olisin viimeksi ollut perinteisissä kotibileissä! Ilta venähti yöhön asti ja aamulla väsymystä oli havaittavissa itse kullakin säädyllä. Kyllä sen vain tosin huomaa,että iän karttuessa sitä ei jaksa ihan kauhean myöhään riekkua. Harvoin sitä nykyään riekkuu yli puolen yön muutenkaan. 

Paita/Shirt: ZiZZi
Hame/Skirt: Asoscurve
Sukkikset/Thights: KappAhl


Alkuillasta oli sukulaiset myös paikalla ja lasten lähdettyä oli aikuisten aika aloittaa juhlinta. Hieman viiniä, paukkuja, naurua ja juoruilua. Myös Singstar oli kovassa käytössä tyttöjen keskuudessa poikien vallatessa olohuoneen viskiensä kanssa.  

Illan isäntä,Herra Väpä!
Väsymyksestä huolimatta aamulla oli pelattava muutamat pelit Wiillä,käytävä aamusaunassa sekä syötävä yöltä ylijääneet pizzat pois kuljeksimasta. Loppupäivä onkin mennyt ihan vain ollessa ja voimia kerätessä tulevaan viikkoon. 

Oli hyvät bileet,mutta onneksi ei ihan joka viikonloppu ole samanlaisia! :D 

Kommentit

 1. Kotibileet on kivoja, mutta ehkä kannattaisi panostaa hieman kattaukseen jos järjestää jotain. No ehkä seuraavalla kerralla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä,jos pöydässä on ollut päivällä/alkuillasta kattaus ja myöhemmin jengi on vain keskittynyt juhlimaan ja pitämään hauskaa juoman ja singstarin avulla,sillä kattauksella ei enää ollu mitään väliä :) Jokainen toki taplaa tyylillään ja mun mielestä bileet oli onnistunut vaikka kattaus ei päivän jälkeen enää ollutkaan pramea :)

   Poista
 2. Äh mitään kattausta! :-) Pääasia, että porukalla on kivaa ja tunnelma on katossa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se! Pääasia,että kaikki viihtyy,ei siihen tarvita mitään kattausta! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)