Laura testaa!

 Mua harvoin näkee meikeissä arkipäivinä töissä ollessa. Tällä viikolla on ollut pari päivää,jolloin oon mennyt töihin normaalia myöhempään,joten tää aamuisin nukkumista rakastava ihminen on kerennyt tekemään itsestään edes jokseenkin ihmisen näköisen.

Musta on mukava suosia kotimaista ja tästä syystä multa löytyy meikkipussista paljon Lumenea. Suosin Lumenen meikkivoiteita,puutereita etc,vaikkakin tämän hetkiset luomivärit eivät kyseisen lafkan tuotteita ole. Vaikka omasta kokemuksesta niissäkään ei ole huonoja kokemuksia.

"Lumene Longwear Blur Pitkäkestoinen Meikkivoide on pitkäkestoinen meikkivoide – koko päiväksi pehmeän tasainen ja virheetön iho – pysyy kauniina jopa 16 tuntia. Innovatiivinen kermaisen vaahtomainen koostumus, joka muuttuu iholla ihanan samettiseksi pinnaksi. Tuotteen blur –efektin takana ovat: uusi silikoniteknologia, jonka ansiosta iho näyttää äärimmäisen tasaiselta, lämpimien väripigmenttien suhde koostumuksessa sekä valoaheijastavat pigmentit. Kaikki nämä yhdessä muodostavat kokonaisuuden, joka tasoittaa ihon sävyn luonnollisen täydelliseksi. Innovatiivinen samettisen kuohkea koostumus takaa myös pitkäkestoisesti virheettömän lopputuloksen. Se myös häivyttää optisesti pieniä ryppyjä ja ihon epätasaisuuksia. Hoitavuutta ja suojaa antavat lakkauute ja SPF 15. Hajustamaton. Puolipeittävä / puolimatta lopputulos."  

Näin Lumene lupailee uudesta meikkivoiteestaan ja hieman lueskeltuani muiden kokemuksista kyseisestä tuotteesta,uskalsin itsekkin kokeilla kepillä jäätä. Ja voin yhtyä muiden sutsutuksin! Mun iholla on taipumus alkaa kiiltämään jo muutaman tunnin jälkeen meikin laitosta,mutta tän meikkivoiteen kanssa on asia eri. En joutunut kertaakaan edes korjailemaan mun meikkiä päivän aikana. 

Pohjalle laitoin Lumenen Beauty Basea. Tämä tuote on mulle tuttu muutaman vuoden takaa. En tosin ole käyttänyt sitä jostain syystä hetkeen,mutta tämä pohjustusvoide Blurin kanssa,mun uus suosikki combo! :)


Löysin ehkä reilun vuoden vanhan kuvan itsestäni meikeittä ja ajattelin että ajaa saman asian,vaikka ei ole ihan päivitetty tähän päivään. Ainoa asia.mikä tästä kuvasta on muuttunut nykypäivään,on hiusten pituus :)
Ainakin saa pientä osviittaa tuotteesta ja sen toimivuudesta. 

meikittä

Kera Lumene longwearblur foundationLumene longwear blur foundation!  I highly recommend!

Kommentit

 1. Pitää ehkä kans kokeilla, munkin naama alkaa ku hetin miten kiiltää. Vaikka on monia kokeillut ja välillä ihan pohjustanutkin! Sit välillä tuntuu et iho on liiankin kuiva ja meikki voide melkein vaan hilseilee! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi! Ittelläni ainakin toimii just niinku pitää! Ja tuossa on vielä suojakerroin 15 :)

   Poista
 2. Hei kokeilepa saman merkin Nude Perfection meikkivoidetta! Täyttä ihanuutta <3 Pitääki laittaa siitä ens viikolla omaan blogiin :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)