I'm gonna live like tomorrow doesn't exist.

Sunnuntainen kävely merenrannalla tais sitten kostautua,sillä tällä hetkellä makaan punkan pohjalla ja veto on poissa. Ehkä ärsyttävintä ikinä! Pakko olla rauhassa ainakin jokunen päivä,sillä viikonlopuksi on suunnitelmia,joita en haluaisi perua mistää hinnasta.

Mä tuun aika harvoin kunnolla kipeäksi,mutta sitten ku tauti iskee,niin se iskee urakalla. Nyt on pientä särkyä,siis sellaista,jolloin ihoa koskettaessa tuntuu ikävältä. Löytyy myös päänsärkyä ja yskää. Ja tää yskä on ihan erillaista kun mun normaali röökiyskä :D
Tänä aamuna myös ylösnouseminen ja kävely tuotti tuskaa,sillä meinas hieman huojuttaa ja nyt iltapäivällä oientä huonovointisuuttakin on havaittavissa.
Noh,kunhan tämä ei tästä pahemmaksi mene,niin luulisin olevani jo perjantaihin mennessä paremmassa kunnossa. Tai sitten pitää mennä pää kainalossa mestoille! Mikä olisi kyllä se huonompi vaihtoehto.... Mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Asu on maanantailta,jolloin tää sairastelu alkoi.Tosin sunnuntaina olin illallakin aivan jäässä.
Mulle on tuo musta bleiseri takertunu päälle,siitä on tullut mulle jonkinlainen turvavaate,jolla saan asuun vähän ryhtiä.
                        
Paita/shirt : Lindex
Bleiseri/Bleizer: Kappahl
Farkut/Jeans: Kappahl
Kengät/shoes: Global
Laukku/Bag: O.I.S
Being sick is boring! But here is outfit from Monday. Casual,but not too much! :)Kommentit

  1. Pikaista paranemista! Itse kans oli viime viikon flunssassa ja vielä meinaa olla vähä ei normi olo... eli vielä on sitkeääkin tautia. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo,tää on kyllä ikävän sitkee suralainen. Toivottavasti ei kestä kauaa enää,sielläkään :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)