Thinking Out Loud

Kesä,missä lienet? Vaikka talvessa ei ole mitään vikaa sinänsä,rajoittaa se ainakin omalla kohdallani tuota pukeutumista hiukan. Oon sen verran mukavuudenhaluinen,että se menee hienostelun edelle. Mielummin sitä odottelee bussia lämpimänä :)

Tosin vapaapäivinä mulla on ehkä hieman enemän inspistä edes yrittää pukeutua ns. paremmin kuin duunipäivinä,jolloin kaapista lähtee miltei ensimäiset vaatteet jotka käteen osuvat ja niiden pitää olla ehdottomasti sellaiset,joissa pystyn hieman nostelemaankin.

Päivän rätit


Vaatteista tulikin mieleen,että tänään onnistuin taas kiroamaan sitä,et miks mulle ei oo suotu isompaa rintavarustusta? :D Oon jo hetken metsästäny ittelleni kaulupaitaa ja tänään bongasin sellaisen. Muuten aivan priima yksilö,MUTTA! Sen rintamus oli tarkoitettu näemmä rintavammalle henkilölle. aivan järkyttävä pussi jäi rintamuksen kohdalle ja jäi paita roikkumaan kaupan henkariin. Mutta onneksi en ole ainoa,joka kamppailee istuvien vaatteiden kanssa.

Päivän naama

Ja asiasta kukkapurkkiin,sokerilakko senkus on pysynyt. Enää ei tee edes mieli kaupasta napata edes pientä suklaapatukaa mukaansa mussutettavaksi. En edes uskalla maistaa karkkia,koska muistan vielä erittäin hyvin sen maun,kun edellisen lakon jälkeen söin ensimmäistä kertaa karkkia. En koskaan olisi kuvitellut suklaan syönnin jälkeen sanovani "hyi h******i! :D Ja naiseksi tää on jo aika paha :D 
Mutta ainakin jotain positiivista,oon kyllä huomannu jotain muutosta tapahtuneen näinkin "lyhyen" ajan jälkeen. Olo ollut paljon energisempi kuin vielä joulukuussa ja kun ostin uudet jeggingsit (vaimitkälieovat!),niin "jouduin" ostamaan koko pienemät kuin normaalisti. Sokeripöhötys on alkanut kaikkoamaan selkeästi :)

Kommentit

 1. Ei se isokaan rintamus kauhean kiva ole... trust me... yhtä vaikeeta löytää sopivia kauluspaitoja joissa napit ei ponnahda auki rintojen kohalta...

  VastaaPoista
 2. Tuo vaatteiden istuvuus on kyllä yleistä! Siksi suosin joustavia materiaaleja. Hienoa, et olet pystynyt olee sokerilakossa! Kumpa minäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää vaati alkuun kyllä niin paljon tahdonvoimaa,ettei tosikaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)