Joulu 2014

Vaikka mä pidän joulusta paljon,kiitän luojaani siitä,että se on vain kerran vuodessa! Kolmen päivän ruuat koostuivat vain jouluruuasta ja suklaata syöty koko ensi vuoden tarpeeseen. Nyt ei ainakaan hetkeen tee mieli ajatellakkaan syövänsä samalla lailla ruokaa kuin noina parina päivinä. Mutta niinhän se menee,että ei väliä,mitä syöt joulun ja uudenvuoden välissä,vaan sillä.mitä syöt uudenvuoden ja joulun välissä. 

Meillä oli tänä jouluna hieman poikkeava ohjelma,kun lähdettiin veljeni luo aamusta syömään perinteinen puuro ja käymään haudoilla. Yleensä nää on tehty kotona,mutta saas nähdä,tuleeko tästä uusi traditio. Oli ihan kiva poiketa kaavasta,jolla ollaan menty ties kuinka monta vuotta. Ja kotiin saavuttua ja muiden lähtiessä vielä toiselle hautausmaalle,mä päätin ottaa vielä yhden uuden tradition ja käydä joulusaunassa! Kerrostalossa kun ollaan,niin siellä järjestetään joka joulu asukkaiden yhteiset saunat. Ajattelin saavani saunan käyttöön itselleni,mutta olihan mulla siellä parikin naista seurana. Oli ihan kiva vaihtaa kuulumisia vanhan naapurin kanssa. Olenhan asunut elämäni ensimmäiset 20 vuotta tässä talossa ja sitä kautta sitten tullut vanhimmat talon asukkaat tutuiksi. 

Muuten Joulu menikin sitten tavanomaisissa merkeissä,syöden (liikaa) jouluruokaa,suklaata ja lahjojen kera. Oon kait tänäkin vuonna ollut kiltti lahjojen määrän perusteella. Hietaniemen hautausmaa

Hietaniemi


Kuusi omasta mettästäAlkupalat....

Kommentit