Biozell

Blogimainonan uhri täällä hei! :D
Joskus taannoin lupasin itselleni,etten värjää hiuksiani saatuani oman värini takaisin. Tuskan ja ärräpäiden jälkeen voin vihdoinkin huokaista helpotuksesta.
Mulla kuitenkin on taipuvaisuutta hieman kellertävyyteen omissanikin hiuksissa,joten päätin testata Biozellin Color Mask-sarjan Silveriä. Kyseessähän on varsinnaisesti purkin mukaan värjätyille hiuksille suunnattu tuote,mutta kaippa tuo soveltuu myös värjäämättömillekkin.

So far so good.... Osaan hiuksista tarttui näemmä paremmin kuin tosiin.

Miten mun alhaalla olevat hiukset on noin tummat?


Saas nähdä,uskallaudunko seuraavalla kerralla nappaamaan kaupasta mukaani pinkin sävytteen. Ainakaan kovin pinkkiä siitä ei saa,mikä lienee ihan hyväkin asia ;)

Kommentit

 1. Juu, et uskalla mitään pinkkiä edes kokeilla!! Hiuksesi on nyt luonnollisen kauniit. Ja olethan jo kokeillut mustaa, punaista, ruskeaa jne. Jossain vaiheessa ei koskaan tiennyt minkä värinen pää ovesta pilkistää kun ovikello soi :) <3 äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh,onneks voi lohduttaututa sillä ajatuksella että kyseessä on vain sävyte. Kuluu n.6 pesussa pois ;) Että nähtäväksi jää,uskallanko sitä pinkkiä kokeilla :P

   Poista
 2. Samaa mieltä kuin Ketsu. Ei pinkkiä sinulle. Johan nuo punaiset sävyt olet kokeillut ja naama alkaa punottaa jo pelkästä ajatuksesta.
  Toi on nyt hyvä, vaalea sopii sinulle tosi hyvin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)