Oltiin leirillä!

Ruokaa,nukkumista,ruokaa,askartelua,ruokaa,saunomista,ruokaa,naurua,ruokaa ja hyvää seuraa. Ja ehkä vähän lisää ruokaa. Eipä siihen paljoa muuta tarvita jos tahtoo rennon viikonlopun aikaiseksi.

Niille,jotka ei sitä vielä tiedä,oon aikoinani riparin jälkeen ollut aika aktiivinen srk nuori kaikkine isoskoulutuksineen,nuorteniltoineen ja leireineen. Ikää kun on tullut plakkariin jo 29,on jo muutama hassu vuosi sitten jättänyt isostelut nuoremmilleen ja alkanut viettää aikaansa nuorten aikuisten porukassa. Kasattiin ryhmä kasaan vanhoista nuorista ja uusistakin kasvoista. Ja eihän se tietenkään mikään suljettu ryhmä edelleenkään ole.

En ollut käynyt leirillä pitkään aikaan ja kun siihen sattui mahdollisuus,oli pakko lähteä mukaan. En edes muista,koska pakkaaminen olisi tuottanut päänvaivaa,sillä ajatus ei yhtään leikannut. Vielä perjantai aamuna ennen töihin lähtöä otin joitain tavaroita pois ja lisäsin uusilla. Mutta hyvin tuli pärjättyä ja vaatteita olisi riittänyt varmasti pariksi seuraavaksikin päiväksi! :D

Leirin agenda tuli täytettyä,oli mukavaa aloittaa uusi viikko levänneenä. Peukut pystyyn,että ensi keväänä työt mahdollistaisivat uudelleen leirille osallistumisen! :)

Kommentit

 1. Niin, mä tiedän kyllä noi sun pakkaamiset. Tulet pariksi päiväksi mökillekin matkalaukun kanssa :). No, eihän sitä voi koskaan tietää...
  Kiva, että teillä oli kivaa! Olen ihan kateellinen, kun en itse kuulu mihinkään "porukkaan". Ei ole tullut pelattua jääkiekkoa tai lentopalloa ja partiokaveritkin jäivät aikoinaan Ouluun.
  Pitäis varmaan itse perustaa joku ryhmä, mutta luultavasti olisin siinäkin ainoa jäsen :)
  t. äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä,ei sitä koskaan tiedä! :D Ja mistäs sitä tietää,vaikka siihen sun ryhmään olis hirvee tungos! :P

   Poista
 2. Kauhea leiri-ikävä pulpahti pintaan:D Haluun leirille tai kurssille heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leireily on kyllä kivaa! :) Ja mä ootan jo innolla kevättä,että pääsen taas leirille! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)