Under the sun

9/12 menossa ja mä oon jo ihan raato! Mä en oo taas vähään aikaan odottanu vapaapäiviä näin paljoa,kun tällä hetkellä! Mutta kyllä tää palkitaan sitten yhdellä ylimääräisellä vapaalla ensi viikolla :P

Oon vihdoinkin saanut vaihtaa talvitakkini kevyempään,jalkaan ovat eksyneet tennarit jo muutamaan kertaan.
Mutta ilo taitaa olla lyhytaikainen,jos ennustuksiin on uskomista. Toivottavasti takatalvi ei kestä kovinkaa kauaa,sitä en millään jaksaisi! :) Tahtoisin pitää tämän auringonpaisteen ja lämpenevät ilmat kyllä ilomielin! :) 
Eilisessä hesarissa oli aivan mainio ohje sosekeittoon,jota sitten saimme maistaa töissä. Ja taas löytyi yksi mieluinen uusi ruoka. Ei sillä,ettenkö olisi sosekeittoja ennen syönyt,mutta tää oli kyllä vallan mainio! :)


Keittiökin on saanut pieniä sisustusjuttuja,Kodin ykkösestä tuollaisen kivan pikkuisen taulun. Tykkään kovasti! :) 


Tuo isompi puinen kori on ollut keittiössä muutosta asti,siellä pidän kaikki kynttiläni. Tuo pienempi on ns. rojukippo,jossa on mm muutama kynä :) Ainakin on yksi paikka nille,ettei niitä tarvitse korjailla aina jostain ja ovat aina löydettävissä :)


Kommentit

 1. Sopan ohje tai linkki ohjeeseen olis kiva! Vaikka kai sen jostai hesarin nettisivuilta metästämällä löytää, mut ihan vaa hesaria lukemattoman elämän helpottamiseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin huomenna kaivaa sen ohjeen :) En nyt löytäny ko hesaria :)

   Poista
  2. Tää kiittää ja kumartaa ku näät vaivaa :)

   Poista
 2. Nyt kun sisustat keittiötä voin kertoa että mattopuut on varattu maanantaista eteenpäin ja siniset räsyt odottavat jo puiden luona. Ilmoitan kun on valmista, voin sitten laittaa vaikka matkahuollossa tulemaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)