What's up

Mä en edes muista,koska olisin ollu tnäin poikki. Ei siitä kyllä kauaa ole....Tää johtuneet vain yksinkertisesti siitä,että on ollut paljon töitä ja liian vähän unta. Viikko sitten alkoi putki,iltaisin oon töiden jälkeen käynyt liian ylikierroksilla ja aamulla tuntu,etten olisi nukkunut kuin muutaman tunnin. Että en yhtään ihmettele kun väsyttää ja silmänaluset ovat mustat kuin synkin yö... Ja tähän päälle vielä selkä ilmoittelee olemassa olostaan,että hei limka,otappa vähän rauhallisemin niiden nostojen ja seisomisen kanssa. Huomisen kun vielä jaksaa,niin sitten saa levätä muutaman päivän :)

Tulipas nyt heti alkuun kauhea avautuminen :D Mutta eipä tää elämä aina ruusuilla tanssimista ole :) Nyt mä ajattelin olla loppuillan ihan rennosti,ilman mitään ihmeempiä hötkyilyjä.
Kommentit

 1. Huh, kuulostaapa tutulta tuo rehkiminen...Onneksi nyt on perjantai ja eessä vähän vapaata. Multa paloi kaikki lomat äikkäreiden takia ja viime kesänä pidin kaikki lomat pois joten ei talvilomaa. Ens talvena sit ;)

  Hauskaa viikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnekson joo viikonloppu,joten pääsee vähän huilimaan :) sitä tarvitaan nyt :) Ja mä pääsin ekaa kertaa viime kesänä viettämään kesälomaa sitten peruskoulun :D Aika luksusta sanoisinko :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)