Something blue

Tänään on jännä päivä! Mä en oikein oo syttyny noista muista olympialaisten kilpailuista,paitsi kiekosta! Toki olen sivusilmällä seurannut hiihtoa ja herkistellyt Maamme-laulun aikana,mutta muuten keskittyminen on ollut Leijonien edesottamuksissa. Ai että voitto Venäjästä tuntui hyvältä! Katsoin jo Venäjä-Norja pelin ja en voinut kuin ihmetellä,kuinka vaisu Venäjä oli. Ja sama linja jatkui meidän pelissä,vaikka niskan päällä olivatkin. Mutta onneksi kävi niinkuin kävi ja päästiin eteenpäin!  Onneksi meillä töissä seurataan Olympialaisia ja etenkin tuota kiekkoa,niin pääsen seuraamaan ottelun lopun sitten töissä. Matkalla töihin joudun ainakin ensimmäisen erän katsomaan tabletilta.

Ja piti virittäytyä tunnelmaan pukemalla päälle jotain sinistä. Tuo paita on yksi mun lemppareista. Arkikäyttöön hyvä ja pieniä juttuja lisäämällä juhliinkin käypä :) Jotenkin tämän päivän vaatetus on KappAhl-voittoista,oon löytänyt sieltä joitain ihan kelpo yksilöitä :) 

I needed something blue to wear today. Today is FIN vs. SWE!!! 

Paita/Shirt: XLNT/KappAhl
Farkut/Jeans: KappAhl
Kengät/shoes: DinSko
Laukku/Bag: OIS
 Saas nähdä,miten meille käy. Niinhän se menee,että toivotaan parasta ja pelätään pahinta! :) Mutta onneksi meillä on Tuukka Rask! :)

Hello! My name is Rask, Tuukka Rask!

Toivottavasti sielläkin seurataan Leijonien peliä rakasta naapuria vastaan! Veikkauksia,kuinka käy? :)

Kommentit

  1. veikkaan et molemmat joko voittaa tai häviää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvinkin mahdollista että näin pääsee käymään ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)