Take me back to paradise baby/Back in to your wonderland

Mihin nää päivät oikein katoaa? 
Tuntuu,että vastahan sitä heräs ja nyt onkin jo ilta! Vaikka heräilin ensimmäisen kerran jo kuudelta ja luovutin kasin aikoihin ja nousin ylös,ei tämä päivä ole tuntunut yhtään pitkältä. Tosin onhan tässä tehtykkin kaikkea. Tiskailtu,pesty pari koneellista pyykkiä,kahvitettu naapuri,käyty kaupoilla ja haettu auto lämpiämästä. Eipä siihen paljoa vaadita,että saa päivänsä kulumaan. 
Ja tämä loppu ilta kuluukin rennosti panikoiden huomisen hammaslääkärin takia :D Mulla on ollut karmea kammo hammaslääkäreitä kohtaan,joten muutama vuos taisi vierähtää ilman vilkaisuakaan siihen suuntaan. Nyt sitten olen saanut kerättyä sen verran rohkeutta,että käyn laittamassa suuni kuntoon,ennen kuin on liian myöhäistä. Ei siihen tarvittu kuin "pientä" pelottelua,kiristystä ja lahjontaa :D Yritän kovasti vain asennoitua siten,että hetken ne kerrat vain kestää ja se on sitten ohi.Nyt palaan tuon pyykkivuoren pariin,ei ne itsekseen tuonne kaappiin kävele vaikka kuinka nätisti pyytäisi! :)

Kommentit

  1. Mulla on tapana siirtää jo varattuja hammaslääkäriaikoja, joten sama paniikki täälläkin. M tulee sitten ja kehuu, ettei sillä ole ollut yhtään reikää koko elämänsä aikana,epistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään multa paikattiin yks hammas,tais olla ensimmäinen tai toinen reikä,mitä mulla on koskaan ollu :) Ja nyt saa sitten taas onneks hetkeksi riittää nämä hammaslääkärit. Puolen vuoden pääst vasta uudestaan tarkistukseen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)