Perrrrrjantai!

Huhheijaa! Nyt on sitten taas yksi duuniputki lusittu... Voin kyllä sanoa,että tää vapaa viikonloppu tulee ihan tarpeeseen :)

Tänään taas sain ihmetellä,kuinka kaunis syksy kaikesta sateesta ja viilenevästä ilmasta huolimatta. 
Ja mikäs sen parempaa,kuin pimeänä iltana poltella tuikkuja! Mii laik it! :) 


Silloin kun asuin vielä kotonakotona,meillä oli perjantaisin äitin tekemää pizzaa saunan jälkeen ruokana ja pitäähän sitä tehdä nykyäänkin sillointällöin itsekkin :) 
Muistan vielä,kun saatiin vielä limutkin ja ne olivat aluksi lasipulloissa,joista sitten vanhemmiten tuli ½l pullot,sitten tuli 1½l koko porukan jaettavaksi :) 


Mukavaa perjantaita kaikille,mä rentoudun nyt loppuillan! :)

Translation : Free weekend is what I need right now! :) And I got it! I'm going to spend the rest of the night on the couch!!! :)

Kommentit

 1. Syksykin on ihan kivaa aikaa ja voin vain kuvitella miten hyvältä Ketsun tekemä pitsa onkaan maistunut. Sitäpaitsi toi kuvankin pitsa on tosi herkullisen näköinen.. Mukavaa perjantai-illan jatkoa myös teille!

  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vaikka mä teen suht samoista aineksista,niin ei tuo oma tekele maistu yhtä hyvältä ku äidin tekemä :)) Ja kivaa perjantaita sinnekkin! :)

   Poista
 2. Täällä vietetään hiljaista lauantaita. Kummityttösi on täällä yökylässä ja nukkuu matkasängyssään. Oli muuten suht vauhdikas ilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin ollaan kotosalla tämä ilta,tosin koko päivän ollukkin messuilla ja syömässä tyttöjen kanssa :) Ja kummin murulle halit näit virtuaalisesti! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)