Love at first sight!

Huhhei hellettä! :) 4 päivän vapaat on lusittu ja tänään on palattu taas sorvin ääreen 10 päivän ajaksi ennen ensimäistä lomaviikkoa.

Eilen kulutin päivääni Hämeenlinnassa treffaten serkkua,kummitypyä ja isotätiä. Muutama tunti kierrettiin serkun ja pikkuneidin kanssa ympäriinsä hyvän ilman ansiosta. Hämeenlinnassa olikin sopivasti markkinat,josta haettiin isotädille hellehattu ja ylläpylläri,löydettiin ittemme jätskikojulta :D
Käytiin myös syömässä Rantakasinolla ja ehkä olisin selvinny puolella siitä safka määrästä,mitä tilasin,mut tyhmästä kärsii koko ruumis. Niin oon kuullut joskus jonkun sanovan :D

It was nice day with my cousine,goddaughter and Great-Aunt. Sun,icecream and good food. What else do you need? :)

                               

Mutta sitten päästään tän viikon yhteen highlighttiin mihin tuo otsikkokin viittaa... Tossa oon vähän vihjaillu ihmisille,lähinnä porukoille,et tahdon tietyt kengät. Noh... Sain lahjakortin Marimekolle ja tänään sitten kävin sitten kotiuttamassa keskustan liikkeestä keltaisella Unikko-kuosilla varustetut Converset! Ja voin sanoa,että oli ja on edelleen rakkautta ensisilmäyksellä! :)
Ekana vaihtoehtoina olisi ollut siniset kenngät,mutta niitä myyjän mukaan saattaisi enää löytyä tehtaanmyymälästä,jos sieltäkään. Joten hetken tuumittuani nuo keltaiset ovat ihan yhtä hienot kuin sinisetkin! :)

Love at first sight. Now I know what that means! Converse *hearts* Marimekko!  My favorite shoes right now!Kommentit

 1. Eiks niiden pitäny olla siniset?? :D

  Ja kiitos paljon kun tulit viettämään päivää meidän kanssa Hämeenlinnaan :) Nähdään sitten jos tulet käymään juhannusviikon alussa tai viimestään kun ainolaan eksytään pikkuneidin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti olla,mutta kuten tekstissä jo sanoinkin,niin niitä ois pitäny tehtaanmyymälästä asti lähteä hakemaan ja sielläkään ei välttämättä ois löytynyt :)

   Poista
  2. Aivan.. Ei ihan taas ole onnistunu lukemaa joka riviä kun tuo lapsi venkuloi sylissä :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)