Paluu juurilleen...

Pädyin siihen,että tää mun kokeilu tuolla Lilyn puolella voisi olla tässä. Tämä blogger on kuitenkin yksikertaisempi ja tuttu,joten on paljon helpompaa minun kirjoitella täällä. Jään kuitenkin Lilyn puolelle,sillä löysin sieltä muutaman mukavan blogin,joita jään seuraamaan. Voi minuun ottaa yhteyttä Lilyn puolellakin vieraskirjan puolella.

Tämä päivä kului Loimaan mökillä. Pallon heittelyä Viivin kanssa,grillausta(taas!) ja koko päivä ulkona oloa.
Viivi-muru
Juusto ja Habanero,NAM! :)


Viivi löysi aarteen,joka sitten paljastu tälläiseksi pikkuiseksi pääkalloksi. Enpä oo oman muistini mukaan törmännyt ennen luonnossa lojuvaan pääkalloon,joten tätähän piti hieman sorkkia. Ja poskihampaatkin olivat tallella tuossa yksilössä. Hieman puistatti kyllä. Arvoitus on kyllä,että minkä elikon kallo tuo on.


Kommentit

 1. Hyvä Laura, kun palasit tänne tuttuun ja turvalliseen :) Teillähän noita mökkejä tuntuu olevan ;) Jumala loi maan, mutta kuka Loimaan? (kjäh.. tylsä puujalka). Kuvista ei saa oikein mittakaavaa, olisko kallo jonkun jyrsijän? tai jäniksen? tai supikoiran? hmm.. vaikeaa.. mutta hyvin on kaluttu, olisko murkut tehneet sen kaulamisen?

  terkuin Anne K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No,toi mökki ei kuulu mun suvulle ;) Joo,mietittiin kans,et varmaan jonku jyrsiän etc,ei vaan keksitty,et mikä :D

   Poista
 2. Welcome back! :) Itse tykkään kyllä tästä bloggerista, koska kommentoiminen ja blogien seuraaminen on täällä niin helppoa. Minullakin on toinen blogi Tumblrissa, mutta siellä toisten tekstien kommentoiminen on tehty vähän turhan hankalaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,tää bloggeri on helppo ja tykkään tästä,kun on helppo myös :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)