Päivä 14: Jotain mitä pelkään

Mulla on vaikea keksiä,että mitä oikein pelkäisin. On toki asioita,joita kammoksun,muttei se mene kuitenkaan pelon puolelle. Tämä on ehkä haasteen tähän asti haastavin osuus.

Saatan ehkä ajoittain pelätä öisin,varsinkin jos kuljen yksin. Silloin nimittöin saattaa mun ylivilkas mielikuvitus päästä valloilleen. Yleensä siihen auttaa kyllä puhelu jollekkin,siihen asti,kunnes olen mielestäni turvallisella maaperällä :DSaatan myös ehkä välillä pelätä julkisesti esiintymistä. Tosin sekin helpottaa aina ajan kanssa. Olen ollut ala-ja yläasteella näytelmäkerhoissakin :) Ala-asteelta muistan meidän esityksen Peter Panin.


Yksi asia,mitä myös hieman pelkään,on korkeat paikat. Saatan olla hieman hullukin,sillä siltikin,pelostani huolimatta,saatan välillä löytää itseni korkealta. Saan itseni vakuuttukseni,etten anna pelon hämätä,mutta kuinkas sitten käykään :D Mutta yritän aina tietoisesti välttää tilanteita,joissa saattaisin tälläiseen paikkaan päätyä.

En edes osaa pelätä kuolemaa. Jokaiselle se on jossain vaiheessa edessä,joten miten sitä murehtimaan. Tottakai,aina jos läheinen lähtee sille viimeiselle matkalle,tuntuu se ikävältä. Mutta ei pelottavalta.

Nyt minulta alkaa nämä pelot loppua kesken,joten alan pähkäilemään muita tämän haasteen juttuja :)


Kommentit