Mökkielämää

Vietin viikonloppuna rentouttavan viikonlopun vanhempieni mökillä,Ainolassa. Lähdin perjantaina suoraan töistä matkaan ja pienen tovin istuttuani ruuhkassa,pääsin nopeasti perille.
Ja musta on aina jännä katella vanhoja mökkikuvia,kun mun vanhemmat ovat remontoineet mökin tosi kivasti sen jälkeen,ku se heidän nimiinsä siirtyi. Esimerkiksi nuo hirret oli aikoinaan peitetty jollain levyillä ja isketty sitten kaiketi tapettia päälle. Äiti saa tarkentaa tarvittaessa :)

 Ja mökillä ollessa,mikäs sen parempaa,kuin grillissä tehdyt lihat,kanat ja makkarat. Tälläkertaa ei koskettu kaasugrilliin,vaan nuo paistuivat mainiosti pallogrillissä. Joskus se on ihan kivaa päästä äidin sapuskoille!:)


Enon ollessa pitkällä viikonloppureissulla emäntänsä kanssa,oli Paavo vanhemmillani hoidossa. Rapsutuksia,pallon vetoa ja heittelyä,sekä pitkää lenkkiä (tuli muuten kuuma!). Alkuintoilun jälkeen Paavo käyttäytyi erittäin hyvin :)


Voitte kyllä arvata,mikälaisen hepulin mein äiti sai,kun seuraava kaveri löytyi tyynyn vierestä mun nukkumapaikasta,Kallelasta. Ja löytyi vielä toinenkin toisesta sängystä. 


Kommentit

 1. Tyypiltä on jääny hampaat pesemättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,ehkä muutamaan kertaan on jäänykkin :D

   Poista
 2. Ja kaikki petivaatteet lähti vaihtoon!
  Oma moka kun jätin peitot ja tyynyt sänkyyn talveksi, sinne on kiva rakennella pesää. Tosin nuo otukset nauttivat varmaankin hiiribaarin antimia, kun kerran noin huonosti kävi.
  t. äiti

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)