Nimetön...

Miks on välillä niin hankala keksiä jokin naseva otsikko? Ei luulis olevan hankalaa,mutta näemmä on :D

Mullahan piti olla tämä viikonloppu kokonaan töitä,mutta täällä sitä on vietetty leppoista sunnuntaita kotona :) Tein viime viikonloppuna työkaverin vuoron ja sain siitä hyvästä sitten tämän sunnuntain vapaaksi. Tasapuolisuuden nimissä suostuin jäämään vapaalle,sillä meillä laitetaan 2 viikon välein tuntilistat palkkaan ja aina palkkaan menee kummallekkin yksi la+su töitä :)

En oikein oo vielä saanuty aikaiseksi jatkaa tuon vierashuoneen tyhjentämistä,aina oon keksinyt jotain parempaa tekemistä :) Ja kuitenkin huomaan pimeän tullen,etten ole tehnyt mitään :D

Aamu meni leppoisasti näissä merkeissä :)

Kissan mielenterveyden kannalta piti laittaa hieman haastetta kehiin. Elmeri on ihan hulluna noihin kuiviin kaloihin,joita sitten laitoin pöydän reunalle...

Jos löysäilyä,niin myös jotain tekemistäkin. Pikkuveli tuli käymään täällä maalla kylässä kahvilla ensimmäistä kertaa tuoden uuden lampun lisää :) Olin käynyt aikaisemmin aamupäivästä kaupasta tyhjentämässä herkkuhyllyä.Valkosuklaa Nougat mousse :P
Päivän vaatetus ei ole tänään kovinkaan erikoinen,kun ei ole aikeita tehdä mitään kummoisempaa aktiviteettiä :)

Joskus käy niin kateeksi tuota kissaa... :DD Voisinpa itsekkin vain nukkua koko päivän :D Mutta mä otan nyt itseäni niskasta kiinni ja alan purakamaan tuota vierashuonetta,että sen saa joskus tyhjäksi. Miten voi olla noin paljon tavaraa?!?! :D

Kommentit

 1. Tuo kissa on niin söpö, en kestä. :) Paita on myös kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elmeri on kyllä söpö :) Ja mä joudun luopumaan tuosta paidasta,siinä on jo pari reikää ja tää on sellasta kangasta,että tätä on paha mennä korjaamaan... Oon kyllä tykänny :)

   Poista
 2. Ihanan valoisa koti sulla! :) Pitenikö sun työmatka muutes paljon muuton myötä? Itse vaihdoin juuri työpaikkaa ja työmatka lyheni tunnista varttiin.
  T: satunnainen lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva,kun on valoa :) Ei paljoa tarvitse valoja päivisin käyttää :) Ja kyllähän työmatka jonkin verran piteni,mutta esim. aamuisin pääsen kyydillä Järvenpäähän,josta pääsee nopeasti junalla keskustaan :)

   Poista
 3. Siis onko noi kuivat kalat jotain kissoille tarkottuja vai mitä? Meilläkin vois Nessu tykätä noista. Onnea uuteen kotiin.
  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltaisko noi ostettu tyyliin honkkarista ja eläinten herkkupuolelta :) Ja täällä ollaan ihan hulluna noihin :D

   Poista
  2. Mä ostin tänään noita kuivattuja kaloja eläinkaupasta, mutta Nessu vaan nuolee niitä.. ei siis syö :) No ehkäpä se vielä tajuu että niitä voi myös pureskella :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)