Ystävä kylässä

Nasu tuli Puhin vierelle. "Puh?" kuiskasi hän. "No mitä?" "Ei mitään", sanoi Nasu ja otti Puhin käpälästä kiinni. "Tarkistin vain että olet siinä, ystäväni."

Ollaan Sariannan kanssa tunnettu toisemme jo pitkään,lapsuudesta asti. Vietettiin ihan kohtuullisesti junnuna aikaa keskenämme,tosin ei se ihan jokapäiväistä ollut,silä me asuttiin Vantaalla ja Sarianna asui perheensä kanssa Hämeenlinnassa. Mutta kyllä meillä hauskaa aina oli,kun nähtiin. Ja sen päätelmän ainakin tein tuossa muutama päivä sitten,kun löysin äidin valokuva-albumeista

Jostain syystä meidän yhteiydenpito sitte väheni jostain syystä. Pitkään meni,ettei kuultu toisistamme juurikaan. Mutta sitten tuli Facebook :D En muista,kumpi löysi kumman,mutta onneksi sai taas lueskella kuulumisia. Tuossa viime keväänä sitten nähtiin pitkästä aikaa ja kyllä sitä juttua riitti. Menin käymään Hämeenlinnassa,seuraava kerta olikin täällä ja Lauantaina sitten Sarianna tuli yökylään! :) Vietettiin kunnon tyttöjen ilta.
Ystävänpäivälahja :)

Piti keikistellä :D


Sariannan asussa se paras osa :D
Meinattiin alkuun mennä Hotellille,mutta löydettiin ittemme Apollosta :D Oon huomannu,että se paikka vetää jotenkin mua puoleensa. En tiedä miksi :D Tosin siellä soitti joku bändi,joka soitti hieman rokimpaa musaa,josta en niin kauheesti välitä. Mutta oli siellä mukana muutama helmi biisikin,kuten Boys of summer <3 p="">
Oli kyllä vallan mainio lauantai,mutta sunnuntai oli ehkä hieman hutera,vaikka ei tullut juotua mitään övereitä(ONNEKSI!) :D Ja tänään meinasin vain nukahtaa töissä pystyyn :D Mutta tälläisiä viikonloppuja pitää viettää lisää kera ystävän!:)


My old friend was here with me on Saturday and we had lots of fun! I hope we do this again soon! :)

Kommentit