14.2.2013

Käytiin tänään äitin kanssa vähän kaupoilla etsimässä juttuja uuteen kotiin. Meidän piti käydä VAIN hakemassa uudet verhot olohuoneeseen,mutta äiti halusi näyttää yhden sisustuskaupan. Joka oli virhe... Ainakin äidin mielestä! :D

Tämä peili tulee eteiseen,pitäähän sitä ennen kuin ovesta ulos astuu,saada vielä katsastaa naama :D
Tuohon ei avaimia laiteta roikkumaan,vaan eteisen toiselle seinälle tulee ihan avainkaappi. Noihin koukkuihin voi siis laittaa roikkumaan jotain muuta ja tuo sydän on ensimäinen somiste siihen :)
Vaikka asunnossa ei ole kylpyammetta(harmi),niin pitihän tuollainen vessan oveen saada :D
Ja vein jo tästä kämpästä jotain omaa tulevaan kämppään... Ai että mä rakastan noita leveitä ikkunalautoja. Koskaan aikasemin ei ole ollut leveitä ikkunalautoja,joten tää on ihan kiva :) Saan laitettua nuo Iittalan tuikut ja rasian kivasti esille :)Saatiin myös vessaankin jo hyvät jutut,mattoa ja suihkuverhoa. Ja voin sanoa,että puhdas kylppäri on aika jees! Tuo on puunattu kloriitilla lattiasta kattoon ja voin sanoa,että eroa kyllä tuli! :)


Pakollinen Peilipissistely kuva :D


Kommentit

 1. Hyvä kun saat uuden kodin. Muista soittaa, jos voin olla avuksi. Kuljen kutomassa ja jonkun maton voisin tehdä nyt keväällä, jos vaan haluat. Sinun pitää vaan kertoa minkä värisen haluat. Kaitaliina tai huopa on myös mahdollinen. Soittele niin sovitaan.
  t. elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattoja kyllä tarvitaan,kun ei tästä pienestä kämpästä taida riittää mattoja uuteen kotiin. Täytyy kartoittaa,että mitä mattoja yms vielä tarvitaan,niin voisin sitten soitella :)

   Poista
 2. Hyvä juttu. Nyt tuolla mun kutomapaikassa on kivoja loimia sekä mustana, että vaaleana. Trikookudettakin saa vaikka minkä värisenä ja kuviomattojakin. Ne on kaikki kapeita noin 80-100cm ja yksi on muistaakseni 120, mutta se taitaa olla mustaloiminen. Arvelen sinun haluavan vaaleita, tai niin ainakin päättelin noista sisustuskuvista.
  Teen mummun synttärilahjan ensin, mutta sen jälkeen voin ruveta varaamaan kutomisaikaa matoille.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)