Fiilistä

 Viime viikonlopusta asti mulla on ollut hyvä fiilis. Lunta,ihmisiä,töitä ja hyvää ruokaa. Kaikkia sopivassa suhteessa :) Mä en oo jaksanut panostaa mun pukeutumiseen kylläkään mitenkään erikoisemin,joten asuakuvia ei tässä(kään) nyt ole. Ehkä otan sitten taas,kun koen itseni kuvaukselliseksi :)
Ja tässäkin postauksessa olevat kuvat (Lauantailta tähän päivään) on otettu kännykällä,kun en ole jaksanut kantaa kameraa mukana. Toisaalta oisinhan voinut ottaa pikku Nikon mukaan tuonne laukkuun,mutta en ole edes pahemmin viikkoon jaksanut innostua kuvailusta.
Tänään kävin keskustassa estimässä kummitypylle jolulahjaa,tsirpulalla on tiedossaan elämänsä ensimmäinen joulu! Ja aika vaivattomasti se löytyi. Varmaan tulee jatkossa olemaan hieman hankalaa,kun tsirpula vielä tuosta kasvaa. En yhtään tiedä,että millä nykyajan kersat leikkii :D

Ja keskustassa olikin jo paljon joulun tuntua. Oli kojuja ja joulukuusikin kolmen sepän patsaalla. Ja tietenkin oli ne perinteiset Aleksin jouluvalot <3 p="p">
Iltalenkiltä
Mikä siinä on,että 27 vuoden jälkeen sitä ei osaa pukeutua lämpimästi. Ei siinä muuta,mutta iltalenkillä mulla jääty reiden ja voitte vain kuvitella kuinka punaiset ne olivat. Mutta kuuma kylpy auttoi siihen hätään :)


Kommentit