Tiistai

Mikä siinä on,että aina kun on vapaapäivä.niin herää ennen kukon rääkäsyä ja aina kun pitäs töihin herätä,niin sitä ei saa itseään ylös sitten millään... Tänäänkin olen herännyt aamu kuudelta ja ollut sitten siitä asti pystyssä. Enkä uskaltanut nukahtaa uudestaan,sillä en olisi ehkä herännyt kahdeksalta kellon soittoon :D
No mutta ainakin illalla taidan sammua kuin lyhty ja aamulla ei luulisi olevan vaikeuksia nousta ylös :D

Ruispuuroa :P

Tänään käytiin katsomassa Sofi Oksasen kirjan pohjalta tehdyn elokuvsn Puhdistus. Ja ensimäistäå kertaa salista poistui  kaksi aika hiljasta ihmistä. Mä en ole koskaan ennen saanut näin pahoja kylmiä väreitä mistää elokuvasta. Ja tapahtuipa kerran elokuvan aikana,että tuli kunnon yökötys ja muutaman kerran piti kääntää katse muualle kuin kankaalle. Mutta oli kyllä erittäin vaikuttava leffa :) Jos et ole vielä käynyt katsomassa,niin kannattaa ehdottomasti!
Käytiin me myös syömässä ja hakemassa kukin omat meikkitarpeeme kaupasta,sekä lahjapaperia :)

Kerrankin jotain muuta kuin pikaruokalan anooksia :DPäätin laittaa tuon mun uuden rakkauspaidan päälle. Tuolla ulkona on sen verran synkkäee ennenkuin lumet tulevat,niin päätin piristää itseäni pukemalla mustien housujen kanssa jotain värikästä :)


Mun tuleva hiustyyli. I*heart* 80's!
Tähän päivän biisiin on hyvä päättää tämä postaus...


Kommentit