Nälkäpäivä!

Kiitos Sarianna tästä linkistä ja haasteesta! Tää on tällänen,mihin lähden mielelläni mukaan!

Suomen Punainen risti järjestää tänäkin vuonna Nälkäpäivä-keräyksen.Kaikki ovat varmasti jossain yhteydessä kuulleet edes Punaisesta Rististä. Suomen Punainen risti on yksi maamme suurimmista kansalaisjärjestöistä. Sillä on 45 000 aktiivista vapaaehtopista, 90 000 jäsentä,60 000 säännöllistä lahjoittaja,sekä 150 000 verenluovuttajaa joka vuosi. Itse voin ylpeänä sanoa kuuluvani tuohon verenluovuttajien joukkoon.

"Nälkäpäivä on keräys, jossa kerätään varoja Punaisen Ristin katastofirahastoon. Varoilla autetaan sekä ulkomailla että Suomessa.
Katastrofirahastoon tallennetut varat ovat sitomattomia, eli niitä ei ole ennalta osoitettu tiettyyn kohteeseen. Varoilla voidaan auttaa siellä, missä kulloinkin on suurin hätä.

Katastrofirahastosta autetaan esimerkiksi luonnonkatastrofien ja sotien uhreja eri puolilla maailmaa. Lisäksi lahjoituksilla tehdään pitkäaikaista kehitysyhteistyötä.Varoja käytetään myös kotimaassa: apua annetaan henkilöille ja perheille, jotka ovat äkillisissä onnettomuuksissa joutuneet vaikeaan tilanteeseen. Tällainen tilanne voi olla vaikkapa tulipalo, tulva tai rikoksen uhriksi joutuminen."
Punaisen ristin sivuille pääset tutustumaan täältä.
Itse aijon osallistua nälkäpäivä-keräykseen lahjoittamalla kolikkoni lippaaseen ja osallistumalla bloggajien keräyslippaaseen. Ja mulla olis yksi pieni toive. Tuolta näkee keräystilanteen. Haluaisitko sinä kartuttaa sitä? :)

Kommentit