Kokkola

Taas yksi paikka Suomen kartalla,missä voin sanoa käyneeni. Tai tarkemmin ottaen kaksi :)

Lauantaina aamusta otin lähdön kohti Kokkolaa,jossa tätini perheineen asuu. Kaikki eivät tosin asu enää saman katon alla,mutta kuitenkin :D Voin sanoa,että oli ihan mielenkiintoinen junamatka muutaman tunnin yöunilla. Ja jostain syystä en osannut sitten junassa nukkua toviakaan,joten voitte vain kuvitella väsymyksen määrää... :D 

Lauantai kului toisen serkun luona käydessä Kruunupyyssä,kun hän on ostanut sieltä kivan pienen omakotitalon,jota remppaa :) Oli saanut jo kivasti siellä tehtyä kaikenlaista. Kamera kyllä jäi autoon vierailun ajaksi,mutta kuviin pääsee käsiksi täältä. Tykästyin kyllä paikkaan ja ens kesänä jos saisi ittensä raahattua viimeistään uusinta vierailulle niin pääsisi ihastelemaan vielä lisää serkun tekeleitä :)

Siitä sitten tädin luo Kokkolaan,vanhaan kaupungin osaan,missä on aivan ihania vanhoja puutaloja. Ja tietenkin kunnon turistina piti räpsiä taas kuvia :D 
Ja arvatkaas mistä erottaa Kokkolalaisen ja turistin vanhasssa kaupungissa? No turisti kulkee kapeilla jalkakäytävillä ja Kokkolalainen taas keskellä tietä :D

Iltaan kuului vielä vierailu Kokkolan kaupungin teatterilla,kun käytiin tädin kanssa sivistämässä itseämme ja katsottiin Mr. Chance. Oli muuten aivan loistava! Kannattaa käydä katsomassa,jos siellä tulette lähiaikoina vierailemaan :)

Sunnuntaina sitten aamupalan jälkeen lähdettiin tädin ja Alma-neidin kanssa lenkille. Samalla sitten sain ison astian puolukoita,josta meni tosin puolet äiteelle :)
Oli mulla ihan kunnonki syy,että lähdin Kokkolaan. Kummi typyn ristiäiset.
Meitä oli paikalla vain pappi,kummit,äiti ja juhlakalu. Oltiin aika nopeita,ei mennyt itse toimituksessa kuin n. 10-15min plus lisäksi siihen kaikkia alku-ja loppuhärdellit. Siihen vielä ruokailut Rossossa ja serkulla jälkkärikahvit. Sitten oliki aika hakea kimpsut tädin luota ja lähtö kotiin koitti.
Ada Mimmi Maria 
Mä oon ittekseni naureskellu tuolle ilmeelle. Aivan mainio! :D Ja tuolla typyllä on jalkapohjassa sydän!!!
Aivan ihana! :)Lahjukset


Mitään asukuvia mulla ei tuolta sunnuntailta ole,kun en viitsi laittaa kuviakaan,jossa ollaan kaikki kun tiedän,etteivät kaikki halua kuviaan tänne :) Jos olisin ollut fiksu,niin olisin tietysti pyytänyt jotakuta ottamaan,mutta oli sen verran keskittyminen jossain aivan muualla tuolloin :)

Kommentit