Juhannus

Kaikilla näyttää olleen mukava Juhannus takana :) Ainakin päättelin näin lukiessani blogeja ja seuraamalla kavereiden Facebook-päivityksiä. Ei siinä,olihan minullakin,tosin tänäkin vuonna se kului työn merkeissä.

Sää olisi voinut olla toki parempi,lauantaina alkanut sade ei oikein houkuttanut töissä lähteä veneilemään,vaikka aluksi niin oli tarkoitus. 
Kävimme sentään pienellä autoajellulla ja päädyimme Kaivopuistoon ja Cafe Caruselliin lounaalle. Itse valitsin Paniinin ja kahvin,sillä ei ollut kauhe nälkä.Mutta tuli minun maistettua pari palaa myös pizzaa,jossa oli lohta. Se oli mulle uusi kokemus,mutta niin oudolta kuin se mun korvaan kuulostaakin,niin se olikin ihan varteen otettavaa.


Totesin kyllä Lauantaina,että shortsit eivät olleet hyvä valinta viileälle ja sateiselle ilmalle,mutt minkäs teet :D Sitähän sanotaan,että tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Onneksi olin sentään tajunnut laittaa umpinaiset kengät,kun vaihtoehtona olisi ollut läpsyttimet,joiksi niitä itse kutsun :D


Sunnuntaina sain onneksi kyydin kotiin,mutta ei sitä ihan suoraan kotiin päässytkään. Auringonlasku-kuva on otettu Keravalta,jossa käytiin isännän ja kissan kanssa kylässä. Kissamme Elmeri taisi saada uuden kaverinkin reissulla. Ainakin tietää,että on yksi hoitopaikkaa lisää,jos niikseen tarvitsee :)


Ja pyydän anteeksi kuvien laadusta,en jaksanut kantaa kameraa mukana,joten puhelimella on nämä kuvat otettu :)


Translation: Midsummer at work.

Kommentit