Äitienpäivä

Tänään oltiin koko porukka vanhempien luona viettämässä äitienpäivää.  Samalla meillä oli myös kisastudio pystyssä,en edes muista millon viimeks ollaan perheen kesken katsottu matsia. Tosin pelin lopputulos ei ollut mikään paras mahdollinen. Paska peli,mutta minkäs teet!

Ruoka oli taas jälleen kerran hyvää,itse pääruuasta ei ole kuvaa kun oli sen verran jo nälkä,että keskityin kuvien ottamisen sijaan itse syömiseen :D Mutta kermaperunoita ja punaviinikastikeessa hautunutta lihaa,NAM! Ja jälkkäri... OMNOM!!
Piti ottaa myös kuvia vähän partsilta ja voi että,kuinka onkaan alkanut jo vihertää. Tolta partsilta on monet kerrat katsottu auringonlaskua kuunnellen pääskysiä ja eipä aina ole tarvinnut lähteä keskustaan katsomaan ilotulituksiakaan,kun ne on näkynyt sopivasti juuri puunrajan yläpuolella :)
Kommentit

 1. Voi kun teillä on jo vihreetä. Mä täällä katselen vain mutaista pihaa ja mullalla olevaa peltoa. Koivut kävin äsken tarkistamassa ja vielä täytyy hiirenkorvia joku viikko odotella. Orvokit olen kuitenkin jo ostanut ja sisälläkin jo mukavasti vihertää. Pian nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomannu ekat hiirenkorvat jo jonku aikaa sitten ja kokoajan vaan lisääntyy vihreys,joten eiköhä tää ala tulla kohta jo sinnekkin suunnille :)

   Poista
 2. Kaunis kiitos äitinpäivästä! Olipa tosiaan mukavaa kun koko perhe oli koolla.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)