Kevät

Tämän päivänen ilma...Tälläsiä lisää,kiitos! :) 

Viikonloppu onkin kulunut täällä mukavasti,on ollut kivasti seuraa ja taas tasapainoksi sitä omaa aikaakin :) Saanut siivottua tätä läävää ja katottua kirpparille meneviä kamoja :)

Tänään oltiin äiteen kanssa uimassa,josta on tullut meille jokaviikkoinen tapa. Noh,pitihän sitä sitten hankkia kulutetut kalorit takasin kahvilla käyden. Ja liittyipä iskä ja mummikin meidän seuraan.


Strawberry Cupcake <3


Ulkona oli sen verran lämmin,että oltiin tovi meidän pihassa kisumisun kanssa. Ja kuten huomaa,aurinko lämmitti sen verran,että tarkeni toppi päällä ja huivi harteilla :)Lauantaina en pystynyt välttelemään,sillä niin kovaa stokkan hullut päivät huusivat nimeäni :)
Lähdin etsimään itselleni kenkiä ja mukaan tarttu nämä Vagabondin ihanuudet

                                        


   

Ja nyt kun olen vaihtanut hiusten värini mustasta blondiin (tosin,matkaa on vielä hiukan täydelliseen),niin ajattelin sijoittaa myös hiustenhoitoon. Matkaan tarttu Lorealin Silver shampoo :)


Tottakai Herkussa piti myös piipahtamassa. :) En edes muista,milloin olisin maksanut siitä määrästä ruokaa,mitä meillä oli kasseista,tuollaista määrää. Kannatti siis käydä :D


Kommentit