Olipa kerran Joulu

Voin sanoa,että onneksi joulu on vain kerran vuodessa... Ei tarvitse enää stressata lahjoista sun muista siihen liittyvästä.Ja se ruuan määrä...huhhuh! :D
Kävin ostamassa vikat lahjatkin hienosti vasta perjantai iltana :D Tosin ne kaikki lahjat olivat sellaisia,mitkä olin suunnitellut ostavani ja kaikkia oli vielä,joten Jumboon meno,kaksi kauppaa ja ulos. Ja ihmettelen suuresti,ettei Jumbossa ollut ruuhkaksi asti väkeä. Ihmiset tosin olivat varmaan olleet jo päivällä kaupoilla,joten ilta oli sitten rauhallisempi :)

Perjantaina koristeltiin kuusi,ennen se tosin on tapahtunu aattona. En tiiä,et miten kästellä tää suuri muutos traditiossa :D

Kuusi omasta metsästä :)
                                Ehkä hienoimmat koristeet ikinä! Made by me joskus ala-asteella :D

                                     tätä en tosin oo tehny,mut tää o kiva :)
Lauantaina töistä päästyäni vanhempen luo ja hautausmaa keikan ja glögien jälkeen seuras ehkä se Joulun toinen paras asia,eli syöminen.


Alkuruuat :)
Ruuan jälkeen oli sitten kahvin aika ja oli aika avata lahjat :) Kaikesta päätellen olin ollu kiltti. Lahjoja tuli kivasti ja kaikki oli hyödyllisiä :) Näistä kuvsta tosin puuttu veljeltä saatu yöpaita ja sukat,sekä Burberryn hajuvesi ja kasvovoide :)

Taisin olla suht kiltti :)


Kommentit

  1. mikäs tuo holiday clubin lahjakortti oikeen on? pisti silmään aika pahasti ku oli niin magee :) mäki haluun tollasen.

    VastaaPoista
  2. Mä vissii olin super ilkee ko sain vaan 2 pakettia ja niistäki toinen tuli etukätee :D

    VastaaPoista
  3. haha :D Sit tiedät et pitää skarppaa ens vuonna :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja! :)