Synttäreitä

Ei ole tullut hetkeen postausta tällä viikolla ja vain sen takia,että en ole löytänyt kamerani USB johtoa mistään! Ja ihan vain sen takia,että muuttoa on pukannut ja osa kamoista vielä laatikoissa :) Piti käydä vanhempien luona lainaamassa johtoa,että saa kuvia kehiin.

Viikonloppu on mennyt lähinnä synttäreitä kiertäessä,lauantaina oltiin kaverini ja hänen poikaystävänsä yhteisillä synttäreillä. Asuvat omakotitalossa ja siellä grillailtin ja juotiin hyvää boolia.

Mölkky kuului tietysti illan toimintaan,en tosin onnistunut tossa pelissä kunnolla :D

Kuinka kuuluu heittää-näytös. Ensin oltiin pihalla,mutta autojen täyttäessä pihaa,piti pihatielle siirtyä. 


Tänään sunnuntaina käytiin sitten ukon siskon vanhimman tytön synttäreillä. Tämän päivän sankari täytti 5 vuotta :) Neiti sai paljon hienoja lahjoja,suosikki niistä taisi loppuillasta olla papalta saatu potkulauta,jota piti sitten pikkusiskon kanssa päästä testaamaan. Oli mukavat juhlat ja paljon hyvää tarjottavaa,mm. mustikkarahkapiirakka,NAM! Näistä bileistä ei ole kuvia,kun jätin kameran kotiin.
Totesin myös,että maailma on pieni,sillä vanha luokkakaverini on naimisssa ukkoni siskon miehen veljen kanssa :) Pääsimme höpöttelemään pitkästä aikaa,kun viime näkemästä on sitten jokunen hassu vuosi aikaa :D


Tämä postaus oli tässä,nyt nukkumaan että jaksaa sitten huomenna aloittaa taasen työnteon viikonlopun jäljiltä :)

Kommentit